To Assassin's Creed μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη και πλέον έχει και trailer

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

To Assasin's Creed είναι ένα απο το πλέον διάσημα βιντεοπαιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας, το οποίο όπως είχε γίνει γνωστό θα μεταφερόταν στην μεγάλη οθόνη από την 20th Century Fox. Το πρώτο trailer της ταινίας είναι πλέον γεγονός (προβλήθηκε πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Jimmy Kimmel Live"), η επίσημη κυκλοφορία της οποίας είναι προγραμματισμένη για τις 21 Δεκεμβρίου.

Το action-adventure φιλμ, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον ειδικά από τους λάτρεις του αντίστοιχου παιχνιδιού, σκηνοθετεί ο Justin Kurzel και πρωταγωνιστεί ο Michael Fassbender (που φαίνεται ιδανικός για το συγκεκριμένο ρόλο).

Ακόμα το cast περιλαμβάνει τους: Marion Cotillard, Jeremy Irons, Brendan Gleeson, Michael Kenneth Williams, Ariane Labed και Callum Turner.

IMDB
WIKI

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon