Το Presspop.gr σε συνεργασία με το "Des_cover" για να εδραιώσει νέους καλλιτέχνες

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η ομάδα του Presspop.gr επεκτείνεται, ξεκινώντας μια συνεργασία με ένα νέο καλλιτεχνικό blog, το "Des_cover".

Το Des_cover είναι μια νέα προσπάθεια που στοχεύει στην ανάδειξη νέων καλλιτεχνών, εικαστικού, φωτογραφικού και μουσικού περιεχομένου με γνώμονα την υψηλή αισθητική.
Σε εβδομαδιαία βάση, το Des_cover αναρτά μια δημοσιεύση προβάλοντας έργα των καλλιτεχνών καθώς και πληροφορίες επί της ως τώρα πορείας τους.

Το Presspop.gr ξεκινά επίσημη συνεργασία με το Des_cover, με στόχο την ενίσχυση του σκοπού της ανάδειξης νέων καλλιτεχνών.
Κάθε 15 του μηνός, το Presspop.gr θα ανακοινώνει τον Des_cover καλλιτέχνη του μήνα που πέρασε, με κριτήρια την μεγαλύτερη αποδοχή και επισκεψιμότητα από το κοινό του blog.

To Presspop.gr και το Des_cover έχουν ως κοινή φιλοσοφία την ανάδειξη νέων και περιθωριακών καλλιτεχνικών πραγμάτων.
Ελπίζουμε πως από κοινού θα καταφέρουμε με αυτήν την συνεργασία να προωθήσουμε και να φέρουμε σε επαφή το καλλιτεχνικό κοινό με ένα νέο εύρος καλλιτεχνών.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon