"T2": Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το sequel του Trainspotting

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

"Choose Life. Choose a job. Choose a career...": Ένας μονόλογος που έχει μείνει βαθιά χαραγμένος στην μνήμη μιας γενιάς που έζησε τα νιάτα της κατά την δεκαετία του '90, γνωστή και ως Generation X. Φυσικά αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του Trainspotting, ταινίας σταθμό κινηματογραφικά (αλλά και μουσικά) για αυτήν την δεκαετία.

Είκοσι χρόνια μετά, η παρέα των Renton, Spud, Begbie, Tommy, Sick Boy επιστρέφει στα studio, παρέα και πάλι με τον Danny Boyle στην σκηνοθεσία. Το sequel του Trainspotting (το οποίο είχε ήδη ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο, χωρίς όμως περαιτέρω πληροφόρηση), τιτλοφορείται "T2" και θα βγει στις αίθουσες στις 27 Ιανουαρίου του 2017. Το σενάριο όπως και στο πρώτο φιλμ, στηρίζεται στο αντίστοιχη λογοτεχνική συνέχεια του Irvine Welsh, το Porno, που ακολουθεί τους ήρωες μετά από μια δεκαετία.

Με αφορμή τα γυρίσματα που ξεκίνησαν σήμερα στο Εδιμβούργο, κυκλοφόρησε και ένα teaser, που δεν περιέχει νέο υλικό, αλλά χαρακτηριστικές σκηνές από την πρώτη ταινία:

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon