Ο δεκάλογος (καταστροφής) των tindersticks

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Στράτος Μαρούδας

Για το μεγάλο μουσικό κεφάλαιο (για πολλούς) που ονομάζεται tindersticks, θα μπορούσαν να γραφτούν άπειρες και "δακρύβρεχτες" γραμμές. Για όλες εκείνες τις στιγμές της μελαγχολίας, αναπόλησης, συγκίνησης,έρωτα,πόνου και για εκείνες τις περίεργες και δύσκολες βραδιές. Για την φωνή και τις μελωδίες που έντυσαν πολλά εν τέλη και από πολύ μικρή ηλικία.

Οι tindersticks επιστρέφουν και πάλι στα μέρη μας και θα πάμε απόψε και αύριο για μία ακόμα φορά να τους συναντήσουμε. Και μαζί με αυτούς όλα τα παραπάνω.Γιατί είναι ωραία να συναντάς τις μνήμες σου.Όσο και αν πονάνε καμιά φορά.

Τα δέκα κομμάτια που ακολουθούν αποτελούν δέκα προσωπικές και ξεχωριστές ιστορίες. Ίσως μέσα σε αυτές να ανακαλύψεις και εσύ κάποια δικιά σου. Αλλιώς καλή ακρόαση.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon