Οι Sigur Rós συνεργάζονται με την Tate Modern για ένα διαδραστικό βίντεο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Οι Sigur Rós (τους οποίους θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ζωντανά την προσεχή Δευτέρα στο Release Athens), παρουσίαζουν σε συνεργασία με την Tate Modern, το διάσημο μουσείο μοντέρνας τέχνης του Λονδίνου, μια σειρά από τέσσερα διαδραστικά βίντεο με τίτλο "States of Matter". Αυτή η σειρά χωρίζεται σε αντίστοιχες θεματικές ενότητες, που αφορούν το πλάσμα, τον αέρα, το έδαφος και το υγρό στοιχείο. Κάθε μια από αυτές αντικατοπτρίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Tate Modern, του υπάρχοντος αλλά και του νέου κτιρίου της γκαλερί στο Bankside του Τάμεση. 

Για αυτά τα βίντεο οι Orri Páll Dýrason και Georg Hólm των αγαπημένων μας Ισλανδών, έγραψαν πρωτότυπη μουσική, στα οποία πειραματίστηκαν προσπαθώντας  το κάθε ένα από αυτά να έχει την δική του μουσική οντότητα, αλλά παράλληλα να αποτελέι κομμάτι της συνολικής οντότητας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βίντεο, αλλά για την συνολική διαδραστική εμπειρία, μπείτε στο site της Tate εδώ, όπου ο χρήστης διαμορφώνει το δικό του αποτέλεσμα, ελέγχοντας την ένταση, το μέγεθος και την διάρκεια. 

 

Δείτε και το promo της φετινής τους περιοδείας

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon