Οι 8 ταινίες μικρού μήκους που θα ταξιδέψουν στην Κεφαλονιά για το SeaNema Open Air Film Festival

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το 2ο SeaNema Open Air Film Festival είναι γεγονός και μετά τον διαγωνισμό που έτρεξε από τις αρχές Απριλίου, έχουμε την λίστα με τις ταινίες που θα προβληθούν στο φεστιβάλ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η διαδικασία επιλογής για το Εθνικό Διαγωνιστικό Τμήμα του 2ου SeaNema Open Air Film Festival ολοκληρώθηκε και 8 υπέροχες ταινίες μικρού μήκους από ανερχόμενους Έλληνες σκηνοθέτες θα ταξιδέψουν στην Κεφαλονιά για να διεκδικήσουν τα μεγάλα βραβεία του φεστιβάλ!

Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με 85 δημιουργούς να υποβάλουν τις ταινίες τους. Το γεγονός δε ότι οι περισσότερες από τις ταινίες αυτές αποτελούν αξιοσημείωτες και πολλά υποσχόμενες δουλειές, δυσκόλεψε ιδιαίτερα το έργο της προκριματικής επιτροπής, την οποία συγκρότησαν οι Έκτορας Λυγίζος (σκηνοθέτης), Θανάσης Νεοφώτιστος (σκηνοθέτης) και Μίκα Τουρκάκη (altcine.com).

Ακολουθεί (με αλφαβητική σειρά) η λίστα με τις ταινίες μικρού μήκους που θα προβληθούν και θα διαγωνιστούν στο πλαίσιο  του 2ου SeaNema Open Air Film Festival :

Χωρίς Γάλα του Θοδωρή Βουρνά

Αλ του Αλέξη Κουάντα

4 Μαρτίου του Δημήτρη Νάκου

Pacino's Way του Χάρη Παντελιδάκη

Simon Says του Νίκου Τσεμπερόπουλου

Woman του Κωσταντίνου Χαλιάσα

Dream Toy του Χρήστου Χουλιάρα

Joanna του Παναγιώτη Φαφούτη

Υπενθυμίζουμε ότι οι παραπάνω ταινίες θα διαγωνιστούν για το Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής με έπαθλο €1000, καθώς και για το Βραβείο Κοινού, το οποίο προσφέρει το DCPmastering για την επόμενη ταινία του βραβευμένου σκηνοθέτη, ευγενική χορηγία της εταιρίας Authorwave.

Η φετινή κριτική επιτροπή του 1ου Εθνικού Διαγωνιστικού Τμήματος του SeaNema Open Air Film Festival αποτελείται από τους :

Πέννυ Παναγιωτοπούλου (σκηνοθέτης)
Μάκη Παπαδημητρίου (ηθοποιός)
Νεριτάν Ζιντζιρία (σκηνοθέτης)

Ετοιμάστε βαλίτσες, μαγιώ και ψάθες γιατί από τις 8 έως και τις 11 Αυγούστου η Κεφαλονιά μεταμορφώνεται σε ένα απέραντο θερινό σινεμά, φιλοξενώντας διεθνώς αναγνωρισμένες ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Σας περιμένουμε όλους διότι και φέτος ο κινηματογράφος δίπλα στη θάλασσα θα αποτελέσει την πιο ρομαντική και δροσιστική εμπειρία του καλοκαιριού.

Μείνετε συντονισμένοι, σύντομα περισσότερες πληροφορίες για το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ!!

Facebook Page: https://www.facebook.com/seanemafestivalkefalonia
seanemafestival.com

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon