To "The Man Who Fell To Earth" επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά από 40 χρόνια

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

To εμβληματικό φιλμ επιστημονικής φαντασίας "The Man Who Fell To Earth" βγήκε για πρώτη φορά στους κινηματογράφους το 1976, με τον Nicolas Roeg να υπογράφει την σκηνοθεσία και τον David Bowie να πρωταγωνιστεί σε ταινία για πρώτη φορά. Η υπόθεση αφορά έναν εξωγήινο με το όνομα Thomas Jerome Newtown, που έρχεται στην γη προς αναζήτηση νερού, καθώς ο δικός του πλανήτης υποφέρει από ξηρασία. Το σενάριο ήταν στηριγμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Walter Tevis που εκδόθηκε το 1963, ενώ το 1987 μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση. Φέτος συμπληρώνονται 40 χρόνια από την κυκλοφορία του και το "The Man Who Fell to Earth" θα ξαναπεράσει το κατώφλι των κινηματογραφικών αιθουσών, σε ένα ιστορικό ραντεβού. Αποκατεστημένο ψηφιακά σε ανάλυση από το γαλλικό StudioCanal, θα (ξανά) κάνει ντεμπούτο στις αίθουσες της Αγγλίας στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-ray. 

Άλλος ένας φόρος τιμής στον μεγάλο David Bowie, την χρονιά που έφυγε, που μας υπενθυμίζει την πολυτάλαντη προσωπικότητα του και την πολύπλευρη επιρροή του στην ποπ κουλτούρα.

Περισσότερα εδώ: www.davidbowie.com/news/tmwfte-40th-anniversary-4k-restoration-55976
Tο trailer της ταινίας:


H επίσημη αφίσα

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon