πρόταcιc: Pornopop από Ισλανδία

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Σωτήρης Στυλιανός

Η ιστορία ξεκινά το '96, σε ένα υπόγειο στο Ρέκιαβικ στην Ισλανδία. όπου μερόνυχτα φαγωθήκαν με άνιση κατανομή ύπνου για τα αδέρφια Águst και Pétur Einarsson. Το αποτέλεσμα ήταν το πνιγμένο μέσα στο βαθύ μπλε χρώμα μανιτάρι, στο εξώφυλλο του ντεμπούτου και self-released δίσκου "Blue" του 1997.

Εναλλακτικές κιθαριστικές φόρμες μπλεγμένες με ιδιαίτερα drum machine beats και άρρωστες ambient συνθέσεις, δίνουν το αποτέλεσμα του Blue που χωρίζεται σε 2 CD. Το πρώτο για τους πιο παραδοσιακά αρεσκόμενους σε κιθάρες, καθώς το δεύτερο για πιο....άρρωστους γενικά.

Αρρώστια, ανωμαλία, ιδιαιτερότητα και ατμόσφαιρα
Προτείνονται για κιθαράκηδες και ιδιαιτέρως αυτούς που αγαπούν και λίγο τους Radiohead στην Kid A φάση τους

δείτε περισσότερα εδώ και check the discogs prof

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon