Το Narcos επιστρέφει στις οθόνες μας - Κυκλοφόρησε το trailer της νέας σεζόν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Μια από τις πολλές καλές σειρές που μας έχει προσφέρει η πλατφόρμα του Netflix τα τελευταία χρόνια, είναι φυσικά το Narcos, η τηλεοπτική μεταφορά της ιστορίας του Pablo Escobar, του περιβόητου βαρώνου ναρκωτικών που έδρασε στην Κολομβία από τα μέσα της δεκαετίας του '70 μέχρι τις αρχές των '90s. Η ζωή του "Βασιλιά της Κοκαίνης" όπως χαρακτηριστικά ονομάστηκε, επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στις 2 Σεπτεμβρίου. Η ιστορία η ίδια είναι το μεγαλύτερο spoiler για την συγκεκριμένη σειρά, γι' αυτό και το Netflix επικεντρώνει το ενδιαφέρον του δεύτερου κύκλου στο σύνθημα #WhoKilledPablo. Το trailer μας υπόσχεται μια πολύ δυνατή σεζόν, τα δέκα επεισόδια της οποίας θα αφορούν όλους όσους κυνηγάνε πλέον τον Escobar (διώξη ναρκωτικών, πολιτική ηγεσία, αντίπαλα καρτέλ και πολλοί άλλοι) καταλήγωντας στο ποιός τραβάει την σκανδάλη και δίνει τέλος στη ζωή του Κολομβιανού θρύλου.

Η κλιμάκωση της δράσης φαντάζει εξαιρετική, αφού μετά την πρώτη σεζόν που γνωρίσαμε τον χαρακτήρα και τον τρόπο σκέψης του Escobar, έρχεται η δεύτερη να τον φέρει αντιμέτωπο με τους διώκτες του.

Υπομονή μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon