Το Stranger Things σε προκαλεί για ένα ταξίδι στο παρελθόν!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Της Ντιάνας Μπάρλου

Το «Stranger Things» είναι η καλύτερη συντροφιά που θα μπορούσε να σου προσφέρει φέτος το καλοκαίρι το Netflix. Μια πλήρως επιτυχημένη αναβίωση των 80΄s, που όσοι έχουν προλάβει και τα έχουν ζήσει, θα αγαπήσουν την σειρά ακόμα περισσότερο.Οι τίτλοι αρχής από την πρώτη στιγμή θα σε παραπέμψουν σε κάτι παλιό και αγαπημένο.Οι δημιουργοί είναι τα αδέρφια Duffer ενώ ιδιαίτερα αξιόλογο είναι το cast των ηθοποιών με τους David Harbour, Millie bobby Brown να πρωταγωνιστούν και με την Winona Ryder να ξεχωρίζει.

Η ιστορία της σειράς μας μεταφέρει στην Ιντιάνα το 1983, όπου ένα παιδί εξαφανίζεται κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Έπειτα, παρακολουθούμε τις προσπάθειες της μήτερας και του αρχηγού της αστυνομίας να ανιχνεύσουν τα ίχνη του. Παράλληλα, ξεκινάει και ένα οδοιπορικό για την ανακάλυψη του χαμένου αγοριού από τους τρεις φίλους του, οι οποίοι θα γνωρίσουν και ένα κορίτσι της ηλικίας τους, που φαίνεται να διαθέτει ξεχωριστές ικανότητες και ο ρόλος της θα είναι ιδιαίτερα καθοριστικός. Πέρα απ’ όλα αυτά, έρχεται να συμπληρώσει το μυστηρίο και την αγωνία ένα σκοτεινό πλάσμα, το οποίο θα επιφέρει μεγάλο τρόμο στους ήρωες. Εύκολα, η πλοκή μπορεί να σε παραπέμψει στις ανατριχιαστικές ιστορίες του Stephen King.

Βέβαια, στην επιτυχία της σειράς έχει συμβάλλει και η μουσική με μεγάλα συγκροτήματα να ακούγονται όπως οι Clash, οι Joy Division, οι Smiths, οι Jefferson Airplane ενώ και η synth μουσική που "δένει" όλα τα επεισόδια με δημιουργούς τους Kyle Dixon και Michael Stein μέλη του συγκροτήματος S U R V I V E έχει κερδίσει ήδη τους τηλεθεατές.

Σε 8 κιόλας επεισόδια θα καταφέρει κανείς να πραγματοιήσει ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, να βιώσει την αγωνία ,την συγκίνηση, τον φόβο των πρωταγωνιστών, να έρθει σε επαφή με το υπερφυσικό στοιχείο και να λύσει το μυστήριο σαν να είναι μέλος της ομάδας διαλεύκανσης της υπόθεσης.

Εσύ λοιπόν τι περιμένεις;

 

 

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon