Ο Jared Leto και οι υπόλοιποι που έχουν υποδυθεί τον Andy Warhol

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Jared Leto μετά από τη κορυφαία του στιγμή ως ηθοποιός στη ταινία “Dallas Buyers Club” (2013), όπου κέρδισε το Όσκαρ Β ανδρικού ρόλου, φαίνεται ότι έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στο να υποδύεται εκκεντρικές προσωπικότητες του σινεμά και της ποπ κουλτούρας. Μετά από την εμφάνιση του ως Joker στο “Suicide Squad” φέτος, θα κληθεί να μας παρουσιάσει και την δικιά του εκδοχή, ως Andy Warhol. Ο Leto που πήρε τα δικαιώματα του βιβλίου για τη ζωή του πατέρα της Pop Art, από τον συγγραφέα Viktor Bockris, σχεδιάζει να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη μια ταινία που θα επικεντρώνεται στην ιδιαίτερη ζωή του Warhol εξερευνώντας πολλές γνωστές και άγνωστες πτυχές της. Μαζί του θα βρίσκεται ο Terence Winter, ο άνθρωπος πίσω από τον “The Wolf of the Wall Street” και “Boardwalk Empire".


Σίγουρα ο Andy Warhol αποτελεί έναν ρόλο πρόκληση, καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν ενσαρκώσει κατα καιρούς τον διάσημο καλλιτέχνη. Αναμεσά τους και ο μεγάλος David Bowie στην ταινία του Julian Schnabel “Basquiat”(1996). Ακολουθεί μια λίστα με ηθοποιούς που εμφανίστηκαν κατά καιρούς ως Andy Warhol, προ Jared Leto.

-Crispin Glover στην ταινία “The Doors” (1991), μια ταινία για τον frontman των Doors Jim Morisson

- Πριν τον Jared Leto ήταν ο Jared Harris στην ταινία “I Shot Andy Warhol” (1996)

- Ο Mark Bringelson στην ταινία “Austin Powers: International Man of Mystery” (1997)

- Ο Sean Gregory Sullivan σε cameo εμφάνιση στην ταινία “54” (1998), μια ταινία για το ιστορικό night club της Νέας Υόρκης, Studio 54, στο οποίο ο Warhol ήταν συχνός θαμώνας

- Ο Guy Pearce στην ταινία για την ζωή της πάλαι ποτέ μούσας του Andy Warhol, Edie Sedwick, “Factory Girl” (2007)

- Ο Greg Travis, για μια σύντομη εμφάνιση στο “Watchmen” (2009)

- Τέλος, το 2012 και στην ταινία “Men in Black 3”, αναλαμβάνει να υποδηθεί τον Andy Warhol σε ρόλο μυστικού πράκτoρα ο Bill Hader.

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon