''Χωρίς Παπούτσια'' στις Γραμμές Τέχνης

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η νέα θεατρική πρόταση της ομάδας ''Ρεφενε'' θα παρουσιαστεί από τις 16 Νοεμβρίου στη θεατρική σκηνή ''Γραμμές Τέχνης''.

Πέταξε τα παπούτσια και τάχυνε το βήμα, ελευθερωμένη θαρρείς από άχρηστες αγκυλώσεις.

Πολλοί την είδαν, οι περισσότεροι κούνησαν το κεφάλι με περιφρόνηση και μόνο ένας  κοντοστάθηκε να κοιτάξει τα δικά του παπούτσια. Τα βρήκε όμως, βολικά. Οι γυαλιστερές γόβες πεταμένες, η μια στο ρείθρο του πεζοδρομίου, η άλλη σε γειτονικό κάδο, είχαν μπλαβίσει απ’ την απρέπεια.

«Μα… ποια νομίζει πως είναι;» «Πού βαδίζει ξυπόλητη, χωρίς κανόνες, θα τσακιστεί!…. είναι τρελή;»

Η νέα θεατρική παραγωγή του Ε.Σ.Π. Ρεφενέ, σε πρωτότυπο κείμενο της Μαρίζας Γεωργαλά, αναφέρεται στη στενότητα των παπουτσιών. Αμφισβητεί  πρότυπα και καλαπόδια και προτείνει πιο ελεύθερα βήματα.

Έρχεται από τις 16 Νοεμβρίου στις Γραμμές Τέχνης (Μαιζόνος 271), «Χωρίς παπούτσια».

Διανομή:

Χρήστος Αβραντινής, Καλλιόπη Γαλανοπούλου, Ελένη Κουτροκόη, Ανδρέας Κολοβούρης, Ελένη Αγγελοπούλου, Κατερίνα Λειβαδά, Ουρανία Αναστασοπούλου.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon