Στο πρώτο trailer του Ghost in the Shell η Scarlett Johansson αναλαμβάνει δράση υπό τους ήχους των Depeche Mode

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Πριν από λίγο καιρό η Paramount έδωσε στην δημοσιότητα μερικά teaser από την επερχόμενη μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του θρυλικού manga, Ghost in the ShellΧθές το βράδυ κυκλοφόρησε και το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μια εντυπωσιάκη sci-fi μεταφορά.

Η Scarlett Johansson ενσαρκώνει τον ρόλο ενός εξελιγμένου cyborg που ηγείται μιας ελίτ ομάδας κρούσης, που έχει στόχο να αντιμετωπίσει τους πιο επικίνδυνους κακούς. Δίπλα της ή εναντίoν της, βρίσκεται ένα πολύ δυνατό καστ με τους Juliette Binoche, Michael Pitt, Beat Takeshi Kitano, Pilou Asbæk, Kaori Momoi, Chin Han, Danusia Samal, Lasarus Ratuere, Yutaka Izumihara και Tuwanda Manyimo, ενώ στο trailer εμφανίζεται και ο Tricky!

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Rupert Sangers που φαίνεται να έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από κλασικές ταινίες του είδους όπως το Blade Runner και το The Fifth Element. Αυτό που πάντως κεντρίζει το ενδιαφέρον στο trailer είναι η (διαφαινόμενη) ικανότητα της Scarlett Johansson να προσαρμοστεί πλήρως στον ρόλο. Απολαύστε την υπό τους ήχους των Depeche Mode:

H ταινία βγαίνει στους κινηματογράφους της Αμερικής στις 31 Μαρτίου του 2017.

Imdb

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon