Ο Wes Anderson σκηνοθετεί Χριστουγεννιάτικο φιλμάκι για τα H&M

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Την περίοδο των Χριστουγέννων έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε διαφημιστικές καμπάνιες από μεγάλες εταιρείες, καθώς μιλάμε για την καλύτερη καταναλωτική εποχή του χρόνου. Σήμερα η γνωστή αλυσίδα ρούχων H&M παρουσίασε μια, λίγο διαφορετική απο τα συνηθισμένα, εορταστική καμπάνια για την προώθηση των προιόντων της. Ο αγαπημένος μας Wes Anderson ανέλαβε να σκηνοθετήσει ένα φιλμ μικρού μήκους παρουσιάζοντας μια ιστορία που εξελίσσεται μέσα σε ένα τραίνο την ημέρα των Χριστουγέννων, με πρωταγωνιστή τον αντίστοιχα αγαπημένο ηθοποιό του σκηνοθέτη, Adrien Brody.

Στο "Come Together" βλέπουμε το H&M Winter Express να αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω χιονόπτωσης και να ακινητοποιείται. Τότε το προσωπικό του τραίνου αναλαμβάνει να κάνει μια έκπληξη για τους επιβάτες. Όλα αυτά φυσικά με την γνωστή αισθητική του Anderson στα πλάνα, με συμμετρία και τα ρετρό χρωματικά φίλτρα στην εικόνα. Η έκπληξη ολοκληρώνεται στο τέλος υπό τους ήχους του "Happy Christmas" του John Lennon και της Yoko Ono. 

Απολαύστε το:

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Wes Anderson αναλαμβάνει την καμπάνια μιας εταιρείας ρούχων, καθώς στο παρελθόν το έχει κάνει και για την Prada (με εξίσου υπέροχο τρόπο).

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon