Funny Magic Show 2: Ο Πήτερ Μπαμ και η Μηχανή του Χρόνου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις του μοναδικού Μάγου-Κλόουν Πήτερ Μπαμ στο θέατρο act στις Σκάλες Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα.

To μοναδικό διαδραστικό σόου μαγείας της πόλης με τίτλο “Funny Magic Show 2: Ο Πήτερ Μπαμ και η Μηχανή του Χρόνου" έχει ήδη κάνει τρεις sold-out παραστάσεις και θα παίζεται και κατά τη διάρκεια των γιορτών. Γεμάτη εκπλήξεις, γέλιο, μουσική, χορό και ολοκαίνουργια μαγικά και ταχυδακτυλουργικά κόλπα η παράσταση έχει ήδη αγαπηθεί από μικρούς αλλά και από μεγάλους που γεμίζουν το θέατρο για να απολαύσουν έναν ξεχωριστό performer. 

Η παράσταση παίζεται κάθε Σάββατο στις 18.00 και διαρκεί περίπου 70 λεπτά. 

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6936122263, 2610272037
Γενική είσοδος: 6€
Φωτογραφίες: Δημοσθένης Χριστόπουλος

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon