H Monika στην σειρά High Maintenance του HBO

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Του Ανδρέα Μητρέλη

Μπορεί στην Ελλάδα να μας αρέσει να την κράζουμε και να την περιμένουμε στην γωνιά με τον τουφέκι όπως έχουν γράψει πολλοί, αλλά το publishing της Μόνικα κάνει πολύ καλά την δουλειά του ακριβώς όπως χρειάζεται στις μέρες μας. 

Έτσι λοιπόν στο πρώτο επεισόδιο της επιτυχημένης κωμικής σειράς του HBO 'High Maintance" και στην ¨σκληρή σκηνή σεξ ανάμεσα στον Max (Max Jenkins) και στον πορνοστάρ Sebastian (Colby Keller),ακούγεται το τραγούδι "Take me with you" απο το τελευταίο της άλμπουμ "Secret in The Dark".

Ενώ στην Ελλάδα εξακολουθούν οι καλλιτέχνες να ψάχνουν για δισκογραφική μόνο και μόνο για να κυκλοφορήσουν ένα δίσκο καλύτερα θα ήταν να ψάχνουν για publishers!

Εδώ το βίντεο με την σκηνή από την σειρά.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon