Motorama live @ Γιάφκα 18.12

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Της Ντιάνας Μπάρλου

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η Γιάφκα μας έκανε ένα πρόωρο δώρο Χριστουγέννων και  μας έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουμε το συγκρότημα της ρώσικης  indie pop σκηνής Motorama. Πρόκειται, για ένα live  που προσωπικά περιμένα για πολύ καιρό με ανυπομονησία.

Φτάσαμε λοιπόν, στην Γιάφκα στις 22:30 και αφού εφοδιαστήκαμε καταλλήλως  παραγγέλνοντας τα ποτά μας περιμέναμε να ανέβει στην σκηνή το συγκρότημα. Ο κόσμος συνέχιζε να έρχεται μέχρι και την τελευταία στιγμή και μπορώ να πω ότι οι fans των Μotorama ποικίλουν ηλικιακώς. Το live ξεκίνησε γύρω στις 22:45 και όλοι σιγά σιγά συγκεντρωθήκαμε μπροστά για να μπορούμε να τους απολαύσουμε καλύτερα. Αμέσως, όλοι άρχισαν να κινούνται στις μελωδίες  του συγκροτήματος και να αποθανατίζουν είτε με φωτογραφίες, είτε με βίντεο τους μουσικούς και τα κομμάτια. Μάλιστα, δεν μπορούσες να μην προσέξεις μια παρέα λίγο πιο μπροστά που τραγουδούσε και χόρευε ασταμάτητα από την αρχή μέχρι το τέλος  του live, ως απόλυτα πιστοί fans. Λίγο μετά, με μεγάλη χαρά αναγνωρίζω από τις πρώτες κιόλας νότες το πολύ αγαπημένο μου “Wind in her hair” το οποίο και εκτέλεσαν με ιδιαίτερα όμορφο τρόπο. Έσπευσα να τραβήξω και ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, έτσι για να θύμαμαι την πρώτη φορά που κατάφερα επιτέλους να τους δω. Ακολούθησαν τα επίσης αγαπημένα “Αlps”, “Corona” και “Heavy Wave”. Και πάνω που είχαμε μπει για τα καλά στο κλίμα του live, έφτασε η ώρα και για το τελευταίο κομμάτι. Μετά το τέλος, παραμείναμε ακίνητοι στην θέση μας με την ελπίδα ότι ίσως επέστρεφαν στη σκηνή για ένα encore.Τελικά, αυτό δεν έγινε και έτσι, σιγα σιγα οι περισσότεροι άρχισαν να φεύγουν, έχοντας όμως πολύ καλές εντυπώσεις από αυτό που μόλις είχαν δει και ακούσει.

Αυτό το live ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για το βράδυ της Κυριακής και ακόμα κι αν κάποιος δεν κατάφερε να έρθει  είναι πολύ πιθανό να έχει την ευκαιρία να τους δει στο μέλλον σε μια νέα επίσκεψη στη χώρα μας.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon