Κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ των Deaf Radio - Ακούστε το ολόκληρο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μετά την κυκλοφορία τριών singles, με αποκορύφωμα την κυκλοφορία του video clip για το κομμάτι “Anytime”, το οποίο απέσπασε θετικότατες κριτικές από διεθνή και εγχώρια μέσα, οι Deaf Radio δίνουν στη δημοσιότητα ολόκληρο το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο “Alarm”.
Βαριά κιθαριστικά riffs και ογκώδη τύμπανα συνδυάζονται με χαρακτηριστικές φωνητικές μελωδίες, δημιουργώντας μια εκρηκτική και άλλοτε σκοτεινή-σχεδόν παγανιστική ατμόσφαιρα. Ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 2016 στα Sonic Playground και Dudu Loft Studios με την βοήθεια των Ηρακλή Βλαχάκη, Νίκου Τριανταφύλλου και Μάριου Νάρη ενώ το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Πέτρος Βούλγαρης.

Το “Alarm” κυκλοφορεί σε 12” βινύλιο, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από την σελίδα των Deaf Radio στο Bandcamp: https://deafradio.bandcamp.com ενώ η live παρουσίαση του δίσκου τους θα ανακοινωθεί σύντομα.

Follow Deaf Radio:
https://www.facebook.com/deafradioband
https://deafradio.bandcamp.com/
https://www.soundcloud.com/deafradio
https://www.instagram.com/deaf.radio/

Tracklist:
1. Aggravation
2. Backseats
3. Vultures & Killers
4. Anytime
5. Flowerhead
6. Revolving Doors
7. Trapped
8. Oceanic Feeling
9. ...And We Just Pressed The Alarm Button

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon