Το Stranger Things επιστρέφει για 2η σεζόν και πλέον έχουμε και teaser!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
Εικόνα Mimis Plessas

Μια από τις σειρές που πέρυσι το καλοκαίρι κέρδισε (δικαίως) τις εντυπώσεις και έγινε viral ιδιαίτερα στην 30+ γενιά, ήταν το Stranger Things του Netflix, ένα ανεπανάληπτο ταξίδι πίσω στην δεκαετία του '80, σε κάθε αισθητική πτυχή της. Από την σκηνοθεσία, το σενάριο, τα visuals των τίτλων αρχής, την ατμόσφαιρα και φυσικά την μουσική των S U R V I V E (την οποία στην συνέχεια διασκεύασαν και οι Tangerine Dream - συγκρότημα θρύλος για την ηλεκτρονική μουσική).

Οι λόγοι που αγαπήσαμε και ταυτιστήκαμε με αυτήν την σειρά έχουν ήδη καταγραφεί εδώ, πλέον όμως προετοιμαζόμαστε για την δεύτερη σεζόν, καθώς χθές το βράδυ κατά την διάρκεια του τελικού του Superbowl στην Αμερική, προβλήθηκε το teaser της. Ο δεύτερος αυτός κύκλος θα περιλαμβάνει 9 επεισόδια και θα επιστρέψει στις οθόνες μας στις 31 Οκτωβρίου ανήμερα του Halloween!

Προς το παρόν παίρνουμε μια γεύμε από το teaser και προετοιμαζόμαστε για μια ακόμα pure ρετρό περιπέτεια με την αγαπημένα παρέα των τεσσάρων αγοριών:

Y.Γ. Στην κεντρική φωτογραφία ο Dustin σε πρώτο πλάνο, αλλά και τα υπόλοιπα παδιά, φοράνε στολή και εξοπλισμό Ghostbusters!

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon