"Οἱ Κλουβῖοι" από την θεατρική ομάδα Bad Eggs στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Update:
Η θεατρική ομάδα Bad Eggs και το θέατρο act ανακοινώνουν οτι, λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, το έργο Οἱ Κλουβῖοι θα παιχτεί για τρεις επιπλέον παραστάσεις την Τετάρτη 31 Μαΐου, την Πέμπτη 1 Ιουνίου και την Παρασκευή 2 Ιουνίου. Όλες οι παραστάσεις θα γίνουν στις 21.30.

Οἱ Κλουβῖοι | Bad Eggs

Η θεατρική ομάδα Bad Eggs παρουσιάζει στο θέατρο act το έργο "Οἱ Κλουβῖοι" από Τετάρτη 24 Μαΐου και για λίγες μόνο παραστάσεις.

Ένας νεκρός πατέρας, μία νεκρή μάνα, τρία διαμάντια, μία διαθήκη, έξι κληρονόμοι, ένας θείος από το Ιλινόις, μία ερωμένη, ένας Παύλος, ένα Γκόρι, κι ένα ερώτημα…
Από τι πέθανε ο πατέρας;
Η νύχτα πέφτει στους Κλουβῖους. Όλοι ένοχοι και όλοι αθώοι. Ή μήπως όχι;

Μέσω του devised theatre (θέατρο της επινόησης) τα μέλη των Bad Eggs με εργαλεία το σώμα τους, τη φωνή τους και τη φαντασία τους δημιούργησαν μία δική τους παράσταση. Οι Bad Eggs είναι μία θεατρική ομάδα που τα μέλη της στις συναντήσεις τους ανακαλύπτουν το θέατρο παίζοντας, αυτοσχεδιάζουν, μαθαίνουν να διαχειρίζονται τον σκηνικό χώρο σε σχέση με τον εαυτό τους και τους άλλους, αφομοιώνουν τα ερεθίσματα που τους δίνονται και δημιουργούν κάτι καινούργιο και ολότελα δικός τους.

Παίζουν: Δήμητρα Αλεξανδράκου, Αλίνα Βασιλειάδου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ελευθερία Θανάση, Ντίνα Καραγιάννη, Τάνια Κοκκινογένη, Κωνσταντίνος Κτιστάκης, Τριαντάφυλλος Κωνσταντινάκος, Θοδωρής Παναγιωτόπουλος, Ιφιγένεια Πουλιάδου, Δημήτρης Ροντογιάννης, Βιβή Φωτοπούλου.
Σκηνογραφία & Ενδυματολογία: Ελένη Λαδά
Σχεδιασμός φωτισμών: Ιωάννης Αναστασόπουλος
Κατασκευή μασκών: Ντίνα Καραγιάννη
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας
Υπεύθυνοι ομάδας: Ιωάννης Αναστασόπουλος, Ελένη Λαδά

Bad Eggs | Οἱ Κλουβῖοι 
στο θέατρο act (σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)
Τετάρτη 24 έως Κυριακή 28 Μαΐου στις 21.30 
Γενική είσοδος: 5€
Κρατήσεις - Πληροφορίες: 2610 272037 & 6936122263

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon