Οι The Chap live στο Ευοί Ευάν

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι θρυλικοί The Chap έρχονται για ένα αποκλειστικό live στο Ρίο στη σκήνη του Ευοί Ευάν. Στη διάρκεια της διακεκριμένης 17χρονης πορείας τους, με 6 άλμπουμ και πολυάριθμα τουρ σε Ευρώπη και Αμερική, η μπάντα έχει τελειοποιήσει το δικό της, μοναδικά αναγνωρίσιμο είδος pre-post-everything ποπ, ανακατεύοντας ηλεκτρονική dance μουσική, πολιτικό ροκ, ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, σφιχτούς ρυθμούς και ελεύθερους συνειρμούς. Θα παρουσιάσουν μία αποκλειστική παράσταση με όλα τα χιτς. Κάποιοι θα φοράνε σορτς και κάποιοι θα κρατάνε σήματα. Και ως συνήθως, θα εκραγούν επί σκηνής.

Το 2015 κυκλοφόρησαν το LP “The Show Must Go”, μια ψυχεδελική-πανκ πολιτική αποδόμηση του ροκ («Ο ήχος των πάντων κατρακυλά από τις σκάλες / ένα από τα άλμπουμς της χρονιάς», είπε ο Steve Lamacq του BBC).

http://www.thechap.org/
Παρασκευή 7/7
Ώρα έναρξης 21:30
Είσοδος ελεύθερη.

 

 

 

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon