"Έντεκα": Για δύο μόνο παραστάσεις στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act φιλοξενεί μόνο για δύο παραστάσεις τη θεατρική παράσταση "Έντεκα"

Μια ιστορία εκδίκησης της Μίρκας Στρατικοπούλου σε σκηνοθεσία Ιάκωβου Μυλωνά που έχει να κάνει με το εμπόριο κοριτσιών για σεξουαλική εκμετάλλευση.

Στα έντεκά του χρόνια ένα κορίτσι κακοποιείται. Το έργο δείχνει τις προσπάθειες που κάνει για να ξεπεράσει όλα αυτά που έζησε και συγχρόνως να εκδικηθεί αυτούς που την κακοποίησαν. Θα τα καταφέρει; Και η κοινωνία θα την δικαιώσει που πήρε το νόμο στα χέρια της ή θα την τιμωρήσει; Ένα εξαιρετικό ανέβασμα με υπέροχη σκηνοθεσία και μουσική. Μία δυνατή παράσταση που θέτει και απαντά σε πολλά ερωτήματα.

Συντελεστές
Κείμενο Μίρκα Στρατικοπούλου
Σκηνοθεσία Ιάκωβος Μυλωνάς
Σκηνικά, κουστούμια Κωνσταντίνος Μητροβγένης
Φωτισμοί Κίρκη Αθανασιάδου
Καλλιτεχνική επιμέλεια Μαρία Τσολάνα
Ηχοληψία Παναγιώτης Γιατρός
Παίζουν
Ιάκωβος Μυλωνάς, Αντιγόνη Σταυροπούλου 

Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 21.30
Στο θέατρο act (Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)
Κρατήσεις: 6936122263, 2610272037

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon