Prins Obi & The Dream Warriors ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς της σύγχρονης ανεξάρτητης σκηνής είναι αναμφίβολα ο Prins Obi. Είτε ως μέλος των Baby Guru, είτε ως Prins Obi, είτε ως guest μουσικός σε project άλλων, είτε ως παραγωγός, έχει βάλει την σφραγίδα του σε ορισμένους από τους σπουδαιότερους δίσκους της εγχώριας παραγωγής. Τον τελευταίο καιρό έχει σχηματίσει την all star μπάντα των The Dream Warriors για να τον συνοδεύει επί σκηνής. Στις αρχές του έτους κυκλοφόρησε το πολύ καλό ''The Age Of Tourlou'', το υλικό του οποίου έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στις συναυλίες του. Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου οι Prins Obi & The Dream Warriors θα βρεθούν στη ''Γιάφκα'' και εμείς δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από ένα εξαιρετικό rock show. Την συναυλία ανοίγουν οι JustCause.

Οι Prins Obi & The Dream Warriors είναι μια freak rock μπάντα με pop ευαισθησίες. Στις 15 Οκτωβρίου, στη Γιάφκα, θα παίξουν ένα μεγάλο μέρος του 'The Age of Tourlou' (δεύτερο solo album του Prins Obi) και ό,τι άλλο (καλό) προκύψει. Η τωρινή version των Dream Warrιοrs περιλαμβάνει τους: Σέργιος Βουρδής (The Voyage Limpid Sound), Παντελής Καρασεβδάς (Chickn, A Victim Of Society), Κωνσταντίνος Αλιφέρης (Baby Guru) & Κώστας Red Hood (The Voyage Limpid Sound, Devamp Javu).

Prins Obi είναι το moniker του Γεώργιου Δημάκη, μουσικού, φαρμακοποιού και μέλους των Baby Guru. Με τους τελευταίους έχει κυκλοφορήσει 4 επίσημα LPs (“Baby Guru”, “Pieces”, “Marginalia” και “IV”), ένα mini-album (“Sunshine Special”) και 5 ψηφιακά EPs και έχει εμφανιστεί ζωντανά σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική (Eurosonic, CMJ Music Marathon, Europavox κ.α.).
Έχει κάνει την παραγωγή στο ντεμπούτο album του KU, “Feathers” και συνυπογράφει την παραγωγή του αμέσως επόμενου album του (“Ganja”), ενώ μαζί έχουν ηχογραφήσει το αυτοσχεδιαστιακό “And Tomorrow Again”, υπό το όνομα XΛΟΗ. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει ως guest στο σόλο album του King Elephant, στο “Sudden Death» του Blend aka Mishkin, καθώς και στο ομώνυμο LP των No Man’s Land, διατελώντας και μέλος τους για μια περίοδο. Τέλος, υπήρξε μέλος των Duke Abduction, οι οποίοι κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους “The Curious World of Duke Abduction” το 2010.
Τον Δεκέμβριο του 2013 έδωσε για δωρεάν download το ψηφιακό EP του, “Love Songs for Instant Success”, ενώ το Νοέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε από την Inner Ear το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο “Notions”.
Το δεύτερο album του, “The Age of Tourlou”, κυκλοφόρησε την Record Store Day 2017 και θα παιχτεί live με την βοήθεια των Dream Warriors.

ΓΙΑΦΚΑ presents:We"ll stay alive II Prins Obi & The Dream Warriors
Κυριακή 15 Οκτωβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος: 3€

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon