Οι Holy Monitor ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Holy Monitor την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου θα εμφανιστούν ζωντανά στη Γιάφκα για να παρουσιάσουν το ντεμπούτο τους album αλλά και τα Ε.Ρ. που είχαν προηγηθεί. Οι Holy Monitor είναι μια μουσική κολλεκτίβα από την Αθήνα. Μέσα στο 2015 κυκλοφόρησαν δύο EPs που προκάλεσαν αίσθηση στο μουσικό διαδικτυακό τύπο λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από διεθνή μουσικά sites και blogs. Το "Golden Light" του Ιανουαρίου και το "Aeolus" του Σεπτεμβρίου απέδειξαν ότι οι Holy Monitor είναι μια μπάντα που μπορεί να αφήσει το στίγμα της στη νεο-ψυχεδελική σκηνή. Τα 2 EPs κυκλοφόρησαν σε κασέτα από την αμερικάνικη εταιρεία Ongakubaka Records.
Με motorik ρυθμούς, υπνωτικά φωνητικά και επαναλαμβανόμενες κιθάρες, οι Holy Monitor δημιουργούν ένα περιβάλλον νεο-διαστημικής ατμόσφαιρας και οδηγούν τον ακροατή σε μια φωτεινή ηχητική δίνη μετρονομικών ταλαντεύσεων.
Το Φεβρουάριο του 2017 οι Holy Monitor κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους, το οποίο είναι διαθέσιμο σε βινύλιο δύο αποχρώσεων σε συνεργασία με την Blackspin Records και Primitive Music Records.

ΓΙΑΦΚΑ presents: We'll stay alive || Holy Monitor live
Πέμπτη 19 Οκτωβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος: 3€

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon