Παρουσίαση του βιβλίου "Ανθρώπων Σκιές" του Σπύρου Σμυρνή στο καφέ Γέφυρες

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 20:00, οι εκδόσεις ΠΝΟΗ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Σπύρου Σμυρνή, "Ανθρώπων Σκιές" στο καφέ Γέφυρες στην οδό Πατρέως 86.

Πρόκειται για την πρώτη συλλογή διηγημάτων του Σπύρου Σμυρνή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΠΝΟΗ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν

  • Εύη Αγγελακοπούλου (ραδιοφωνική παραγωγός)

  • Λεωνίδας Γεράνιος (φιλόλογος, υπεύθυνος επικοινωνίας Γιάφκα)

  • Φανή Τσαϊλάκη (ραδιοφωνική παραγωγός Wave 97.4)

Την βραδιά θα συντονίσει η Aνδριάνα Κουλιέρη (υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων) ενώ μέρος των εσόδων από την πώληση των βιβλίων θα διατεθεί για την ενίσχυση του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία ΣΟΨΥ Πάτρας.

 Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

 «Υπάρχουν δύο ειδών άνθρωποι: Αυτοί που παλεύουν διαρκώς να βγάλουν το κεφάλι τους πάνω από τον βάλτο που λέμε ζωή και να ανασανουν ελεύθερα και αυτοί που τα έχουν παρατήσει καιρό τώρα, γιατί βολεύτηκαν και αναπνέουν πια με μάσκες οξυγόνου. Άνθρωποι που κάποτε ήταν αγόρια και κορίτσια. Μεγάλωσαν δυστυχώς και μοιάζουν όλο και περισσότερο με τις Σκιές τους. Κάποιοι έχουν όνομα, κάποιοι όχι. Βρίζουν, πίνουν, καπνίζουν μανιωδώς, γελούν δυνατά, ερωτεύονται τύφλα, κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη, σκοτώνουν και σκοτώνονται. 21 διηγήματα αφιερωμένα σε όλους αυτούς.»

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα κεντρικά βιβλιοπωλεία και στο διαδικτυακό κατάστημα των εκδόσεων ΠΝΟΗ: https://www.ekdoseispnoi.gr/index.php/el/

Καφέ Γέφυρες, Πατρέως 86
La libertà è terapeutica | Franco Basaglia
Τηλ. 261 062 3963
https://www.facebook.com/cafegefires/
https://www.instagram.com/cafe_gefires/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon