Οι Bazooka ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Οι Bazooka έχουν καταφέρει να θεωρούνται από τα πιο σημαντικά σύγχρονα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής. Με πολλές ζωντανές εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό έχουν δημιουρήσει φανατικό κοινό, το οποίο θα συναντήσουν την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου στη ''Γιάφκα''. Η εμφάνισή τους συμπίπτει χρονικά με την κυκλοφορία του καινούργιου τους και πολύ καλού E.P. με τίτλο ''Ζούγκλα'', που κυκλοφορεί από την Inner Ear.
Οι Bazooka δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2008 στο Βόλο και έκτοτε έχουν ως βάση τους την Αθήνα.
Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single “Shame Take My Brain/Ravening Trip” (Inch Allah Records) το 2011, ενώ το 2012 συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με την Αμερικάνικη Slovenly Recordings για την κυκλοφορία του EP “Ι Want To Fuck All The Girls In My School”. Το 2013 κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο album τους και ακολούθησαν το single “Δεμένος Στο Κρεββάτι Σου” (Sound Effect Records, 2015) και το δεύτερο album τους “Άχρηστη Γενιά” (Slovenly, 2016). Έχουν πραγματοποιήσει μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική, ενώ ταυτόχρονα έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 10 Ευρωπαϊκές περιοδείες.
Στην καινούρια τους δουλειά οι Bazooka διευρύνουν ακόμα περισσότερο τους μουσικούς τους ορίζοντες, χωρίς να χάνουν ούτε στιγμή την δύναμη και την ορμητικότητα του ήχου τους, ενώ για ακόμα μια φορά επιστρέφουν στις ρίζες τους δίνοντας έμφαση στον Ελληνικό στίχο.

ΓΙΑΦΚΑ presents: We'll stay alive II Bazooka 
Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος 3€

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon