"Σχεδόν Σαράντα": StandUp comedy στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act παρουσιάζει την τρίτη σόλο παράσταση του Γιώργου Χατζηπαύλου με τίτλο «Σχεδόν Σαράντα». Επιστρέφει για τρίτη (και τελευταία) φορά στην Πάτρα. Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21.30 στο act. 

Όσοι την έχετε δει, ξέρετε πολύ καλά γιατί αξίζει να την ξαναδείτε: Για το λυτρωτικό γέλιο, για την ταύτιση, για εκείνες τις δύο ώρες που οι σκοτούρες εξαφανίζονται μαγικά. Όσοι, πάλι, δεν την έχετε δει ακόμη, τότε σπεύσατε. Αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία (αλήθεια)!

Μετά τις sold out παραστάσεις του τη σεζόν που πέρασε και την ολοκλήρωση της πρώτης μεγάλης ευρωπαϊκής περιοδείας του σε 9 πόλεις, ο Γιώργος επιστρέφει για λίγες ακόμα εμφανίσεις με το «Σχεδόν Σαράντα», την παράσταση που χαρακτηρίστηκε από τις καλύτερες stand up comedy παραστάσεις.Για μία ακόμη χρονιά ο χαρισματικός κωμικός αναλύει όλα τα στάδια στη ζωή ενός άντρα αλλά και τη σχέση του με το άλλο φύλο, τη σημερινή εποχή, όλα τα παράξενα που βλέπουμε και βιώνουμε γύρω μας, ενώ παράλληλα μας βάζει στον εξωφρενικά περίεργο και αστείο κόσμο της πατρότητας.

Σημειώστε, λοιπόν: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21:30, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους stand up κωμικούς της Ελλάδας που, μεταξύ άλλων, είναι και ο δημιουργός του Stand up for U, του ετήσιου θεσμού κωμωδίας που στηρίζει τις δράσεις της UNICEF, αλλά και ο δημιουργός της πρώτης stand up comedy παράστασης για παιδιά, επιστρέφει στην Πάτρα και στο αγαπημένο του θέατρο act για να υποδεχτεί μαζί μας τον χειμώνα μας με τον πιο αστείο, απολαυστικό και ανάλαφρο τρόπο.
 
Πού: Θέατρο act, Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα, τηλ. 2610272037 & 6936122263
Πότε: Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21:30 

Η ώρες προπώλησης για την παράσταση είναι οι εξής: 
Στο ταμείο του θεάτρου act (Γεροκωστοπούλου 65): 
ΤΡΙΤΗ 15:00-20:00,ΤΕΤΑΡΤΗ 17:00-21:00,ΠΕΜΠΤΗ 19:00-23:00.
Στο κατάστημα Jamba Copy (Κορίνθου 294) ώρες καταστημάτων.
Τιμή προπώλησης 9€  Τιμή στην είσοδο την ημέρα της παράστασης 12€

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon