Jazz Τrio στο βιβλιοπωλείο "Το Δόντι"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Σας περιμένουμε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 από τις 12 το μεσημέρι στο βιβλιοπωλείο (Φιλοποίμενος 36-42, Πάτρα) να ανταλλάξουμε ευχές για τη νέα χρονιά και να ξεφυλλίσετε νέες και παλιότερες κυκλοφορίες μαζί με τις γιορτινές προσφορές μας.
Μαζί μας το Jazz Trio με τους Έρικ Παναγόπουλο στην κιθάρα, Σπήλιο Καστάνη στο μπάσο και Παναγιώτη Κωστόπουλο στα τύμπανα.
Θα δοκιμάσουμε ακόμα κρασί από την οινοποιία Παρπαρούση και χυμό ρόδι από το μικροχυμοποιείο βιοκαλλιεργητών BioJuicery.

Τέσσερις προτάσεις για τις τελευταίες μέρες του χρόνου και για την υποδοχή του 2018:
- Διαβάζοντας το αφήγημα του Βασίλη Λαδά «Στην ηλικία του Αβραάμ» (εκδ. Anima Libri) που κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα, ανατρέξτε ξανά στη δεύτερη έκδοση του συγκλονιστικού «Μουσαφεράτ» (εκδ. Futura) του ίδιου συγγραφέα.
- Δείτε στο θέατρο act της Πάτρας την πολύ καλή παράσταση «Παπαδιαμάντη αναζήτησις». Εκεί κι ένα μικρό πωλητήριο με βιβλία του Παπαδιαμάντη προτεινόμενα από το Δόντι.
- Ξεφυλλίστε το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «Μπλε κομήτης». Μια εντυπωσιακή προσπάθεια για το ελληνικό κόμικ από τις εκδόσεις Polaris που έχουν στο ενεργητικό τους μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα γκράφικ νόβελ των τελευταίων ετών («Καλά εσύ σκοτώθηκες νωρίς», «Ερωτόκριτος» κ.ά.)
- Καλωσορίστε μαζί μας την τελευταία έκδοση από το Δόντι για το 2017. Η ποιητική συλλογή «Λοκομοτίβα» του Πάνου Ιωαννίδη (γνωστού μας από το αστυνομικό μυθιστόρημα «Τα μωρά της Αθηνάς») κυκλοφόρησε μόλις σήμερα.

Μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2018 θυμίζουμε πως διαρκεί η γιορτινή προσφορά μας με βιβλία σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Δείτε εδώ όλες τις προσφορές μας, διαλέξτε στο βιβλιοπωλείο αυτή που σας ενδιαφέρει ή κάντε την παραγγελία σας εδώ, με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook ή στο email.
Καλή χρονιά με υγεία, χαμόγελο και χρόνο για διάβασμα!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon