O NTEIBINT στον Συνδετήρα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

O Συνδετήρας παρουσιάζει τον NTEIBINT το Σάββατο 27/1, τον πρώτο μεγάλο guest της χρονιάς, για ένα μοναδικό πάρτυ με χορευτικά ηλεκτρονικά vibes, από τον μουσικό και ραδιοφωνικό παραγωγό του En Lefko 87.7!

Bio: 
Ο NTEIBINT είναι το project του μουσικού και ραδιοφωνικού παραγωγού Γιώργου Μπακαλάκου. Ξεκίνησε με ένα remix του Little Bit of Feel Good για τον Jamie Lidell (Warp Records). Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην παραγωγή πολλών remixes για καλλιτέχνες όπως οι Chet Faker, The Rapture, Alex Gopher και άλλοι. Μετά από κυκλοφορίες σε Bang Gang (AU) και Kitsuné (FR), ανήκει πλέον στο roster της Eskimo Recordings (BE). Έχει συνεργαστεί με την Σtella για τα 2 album της και για κυκλοφορίες όπως το "The Owner" και "Never Without You". Παρουσιάζει μια καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, με βάση την ηλεκτρονική μουσική, στον En Lefko 87.7.

Warm up: Μίμης Πλέσσας από τις 21:30
Σάββατο 27/1
Είσοδος Ελεύθερη!

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon