Larry Gus και May Roosevelt ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μία σπουδαία συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαρτίου στη ''Γιάφκα'' στα πλαίσια των ζωντανών εμφανίσεων που πραγματοποιούνται υπό τον τίτλο ''We ''ll Stay Alive at Γιάφκα''. Την σκηνή θα μοιραστούν ο Larry Gus και η May Roosevelt. Δύο καλιτέχνες που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην σύγχρονη ελληνική σκηνή.

Ο Larry Gus εδώ και καιρό έχει κάνει το βήμα εκτός Ελλάδας, κυκλοφορώντας δύο δίσκους από την D.F.A. και παίζοντας σε πολλές πόλεις του εξωτερικού, ενώ η May Roosevelt άφησε θετικότατες εντυπώσεις με το περσινό ''Junea''. Η είσοδος στο χώρο θα είναι δωρεάν και σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά live που θα πραγματοποιηθούν φέτος στη Πάτρα.

ΓΙΑΦΚΑ presents: We'll stay alive || Larry Gus & May Roosevelt
Κυριακή 11 Μαρτίου
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Είσοδος Ελεύθερη

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon