Παρουσίαση του κόμικ "Transylvania" του Διονύση Φάκου

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το κόμικ «Transylvania» του Διονύση Φάκου θα παρουσιαστεί την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 στις 8.00 μ.μ. στο «Beetle Bar» (Φιλοποίμενος 48, Πάτρα) από τις εκδόσεις «Το Δόντι». Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Μαριετίνα Βαρβαρίγου, μέλος Θεατρικής Ομάδας Πανεπιστημίου Πατρών. Το «Transylvania» αποτελεί το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Δ. Φάκου που ξεκίνησε με το κόμικ «London».

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Ο Σεθ είναι κυνηγός επικηρυγμένων και λυκάνθρωπος. Ταξίδεψε στο Λονδίνο για να σκοτώσει τον Τζακ τον Αντεροβγάλτη. Στην πραγματικότητα ο Τζακ ονομάζεται Κάιν, είναι βρικόλακας και μεγαλύτερος αδελφός του Σεθ, ο οποίος θέλει εκδίκηση για τη δολοφονία του αδελφού τους Άβελ, στα χέρια του Κάιν πριν πολλά χρόνια. Μετά από μια αιματηρή μάχη, ο Σεθ βγαίνει νικητής, αλλά μαθαίνει ότι ο Κάιν έχει δημιουργήσει κι άλλους σαν κι αυτόν. Με σκοπό του να εξολοθρεύσει όλους τους βρικόλακες, ο Σεθ ταξιδεύει στη μακρινή Τρανσυλβανία  όπου έχει εντοπίσει ακόλουθους του Κάιν…

Ο Διονύσης Φάκος είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών. Ζει στην Πάτρα.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon