Ξενάγηση για το 3o Street Art Festival Patras "ArtWalk 3"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

H Art in Progress σας προσκαλεί στην πιο ιδιαίτερη ξενάγηση που έγινε ποτέ στην Πάτρα.
Την Κυριακή 1 Ιουλίου στις 18:00 μπροστά από το κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 32, δίνουμε ραντεβού για να ξεκινήσει ανοιχτή συζήτηση και περιήγηση για όλους τους πολίτες στα σημεία της πόλης που δημιουργήθηκαν τα mural στα πλαίσια του 3ου Street Art Festival Patras │ ArtWalk 3. 

Αρχικά, θα περιηγηθούμε στα mural που βρίσκονται στην περιοχή της Παναχαϊκής, στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε στον Προαστιακό της Πάτρας και θα αποβιβαστούμε στο κέντρο της πόλης όπου και θα ξεναγηθούμε σε παλιές και νέες τοιχογραφίες που δημιουργήθηκαν στα πλαίσια του φεστιβάλ. Μετά, θα επιβιβαστούμε σε ειδικά λεωφορεία του ΟΣΕ, τα οποία θα μας περιμένουν στη στάση Άγιος Ανδρέας του Προαστιακού και θα επισκεφτούμε την περιοχή της Πειραϊκής Πατραϊκής για να θαυμάσουμε τον υδατόπυργο αυτού του ιστορικού και βιομηχανικού μνημείου της Πάτρας.

1ο σημείο συνάντησης: Κτήριο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 32 στις 18:00.
2ο σημείο συνάντησης: Στάση Πάτρα του Προαστιακού Πάτρας στις 19:15.
3ο σημείο συνάντησης: Πλατεία Ομόνοιας στις 20:00
4ο σημείο συνάντησης: Στάση Άγιος Ανδρέας του Προαστιακού Πάτρας 20:45.

Στις ανοιχτές συζητήσεις αυτές θα συμμετάσχουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, ιστορικοί τέχνης, πολίτες, περαστικοί, μικροί και μεγάλοι. Μπορείτε να μας συναντήσετε και να μας ακολουθήσετε σε οποιοδήποτε από τα σημεία συνάντησης στην προκαθορισμένη ώρα. Η Art in Progress επέλεξε τη φιλοσοφία του ανοιχτού forum κατά την διάρκεια του οποίου όλοι εξίσου θα έχουν δικαίωμα να ρωτήσουν, να μάθουν και να πουν την γνώμη τους.

Μην χάσετε λοιπόν αυτή την πρωτοποριακή, μοναδική ξενάγηση!

Περισσότερα νέα για το ArtWalk 3 μπορείτε να παρακολουθείτε στα παρακάτω links:
http://www.artinprogress.eu/
https://www.facebook.com/artinprogress.patras/
https://www.facebook.com/StreetArtFestivalPatras/


Τo ArtWalk 3 τελεί υπό την συνδιοργάνωση: της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας,
την υποστήριξη: του ΟΛΠΑ ΑΕ, της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, του PRO HELVETIA, του Goethe Zentrum Patras και της Κινηματογραφικής Λέσχης Πάτρας,
και την θερμή βοήθεια των ελληνικών εταιριών και μεγάλων χορηγών μας: την εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων Χρυσανθόπουλος Α.Ε., την βιομηχανία χρωμάτων VECHRO και την Katools.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon