Κυκλοφόρησε το πρώτο full album των Salto Mortale

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Συμπληρώνοντας 5 χρόνια ζωής και έχοντας ήδη δύο EP’s και πάνω από εκατό live στο ενεργητικό τους, οι Salto Mortale κυκλοφορούν το πρώτο τους full album με τίτλο «Ατελές το ον».

Συνδυάζοντας στοιχεία από τον ευρύτερο χώρο του hard ‘n’ heavy και χρησιμοποιώντας ελληνικό στίχο, ο δίσκος αποτελεί δήλωση του χαρακτήρα της μπάντας και μια ξεκάθαρη πρόταση των σκέψεων και των ιδεών της. Χτισμένος πάνω σε βασικές έννοιες όπως η ελευθερία και η αλληλεγγύη και με κριτική σκέψη απέναντι στις παθογένειες που διέπουν τον  άνθρωπο, το «Ατελές το ον» στοχεύει στο να αποτελέσει μια μουσική οντότητα που στέκεται και ακούγεται αυτούσια.

Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από το Σάκη Μπάστα στο Noisebox studio στην Πάτρα ενώ η γραφιστική επιμέλεια και ο σχεδιασμός του artwork από την A.D Visions.

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ εδώ:

Την κυκλοφορία του δίσκου προανήγγειλαν το προηγούμενο διάστημα 3 singles, τα οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ:
«(από)σύνθεση»: https://www.youtube.com/watch?v=WEWHuqyNJ2Q
«Λάχεση»: https://www.youtube.com/watch?v=UXKiq56xyEY
«Soundtrack για μια προσμονή»: https://www.youtube.com/watch?v=ChrnAqob4xA

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon