Ακρόαση ηθοποιών για νέες παραγωγές στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act ανακοινώνει ανοιχτή ακρόαση για δύο επαγγελματικές παραστάσεις που θα ανεβούν τη σεζόν 2018-19 στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για:

α) παράσταση παιδικού θεάτρου (κείμενα & σκηνοθεσία: Τηλέμαχος Τσαρδάκας – μουσική: Διονύσης Μπάστας). Η παράσταση θα παίζεται Σαββατοκύριακα για το κοινό και καθημερινές για σχολεία (πρωινές ώρες)

και β) βραδινή παράσταση (σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλα).

Η ακρόαση απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηθοποιούς οι οποίοι θα χρειαστεί να ετοιμάσουν έναν μικρό μονόλογο και δύο τραγούδια. Ικανότητες στον αυτοσχεδιασμό, την κίνηση και το χορό θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Επίσης θα αξιολογηθεί πολύ θετικά η γνώση μουσικών οργάνων, η ανάγνωση μουσικής παρτιτούρας καθώς και άλλες δεξιότητες (ακροβατικά, ταχυδακτυλουργικά, ζογκλερικά κλπ)

Προσφέρεται αμοιβή ανά παράσταση και ένσημα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιουλίου, από τις 10.00 έως τις 18.00, στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό τους στο [email protected] μαζί με  πρόσφατη φωτογραφία τους και θα ενημερωθούν άμεσα για τη συμμετοχή τους και άλλες λεπτομέρειες της ακρόασης. 
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610272037 και 6936122263.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon