Το Manifest επιστρέφει

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το φεστιβάλ - θεσμός επιστρέφει για να πυροδοτήσει την έναρξη της νέας μουσικής σεζόν!

Το Εργοστάσιο Τέχνης θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης έξι ξεχωριστών συγκροτημάτων που θα βομβαρδίσουν το stage την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο Manifest 2018.

Βαριές κιθάρες και ογκώδεις μπασογραμμές θα ξεπηδούν από τους ενισχυτές με άλλοτε αργόσυρτους και άλλοτε φουριόζικους ρυθμούς, ήχοι άκρως επιδραστικοί, άκρως εθιστικοί με καταβυθίσεις και κορυφώσεις που θα σιγοντάρονται από ατόφια και ανεξάντλητη ενέργεια.

Το Manifest 2018 σε καλεί σε ένα διήμερο υψηλής έντασης και ατελείωτου headbanging στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου με μπάντες της ελληνικής μουσικής σκηνής που έχουν αποτυπώσει πολύ καλά το χαρακτηριστικό τους ίχνος, που δεν περιορίζονται σε τυπικές φόρμες και που θα κάνουν το ηλεκτρικά φορτισμένο Εργοστάσιο Τέχνης να σείεται συθέμελα.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου

1000MODS

NAXATRAS

MONOVINE

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου

VILLAGERS OF IOANNINA CITY

NIGHTSTALKER

32BASTARDS

Προπώληση Εισιτηρίων: 

Τα εισιτήρια διημέρου κοστίζουν 22€
Τα εισιτήρια ημέρας κοστίζουν 13€
Τα εισιτήρια ημέρας στην πόρτα θα κοστίζουν 15€

Σημεία Προπώλησης:

Γωνία του Βιβλίου - Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου
Το Θρανίο
Discover Bookstore
FIFTY-FIFTY Boardshop
Le Patron

Ηλεκτρονικά
https://bit.ly/2LfaEyA

Τηλεφωνικά
11876

Περισσότερες πληροφορίες:
Email: [email protected]
Τηλ. Επικοινωνίας: 6972807170
www.facebook.com/mojolivepatras

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon