Οι Steams σε εγχώριο tour τον Νοέμβρη που καταλήγει στο Westside Festival

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι με εμφανίσεις στο Saristra festival, Ziria festival, και festival Vrisis Tyrnavou, συνεχίζοντας σε έναν δυνατό Σεπτέμβρη που τους βρήκε στη σκηνή του 6dogs και του Gagarin, οι Steams ετοιμάζονται για το πρώτο τους εγχώριο τουρ το οποίο και θα λάβει χώρα το Νοέμβρη. To “Wild Ferment” είναι ο πρώτος δίσκος των Steams ο οποίος κυκλοφόρησε σε βινύλιο τον Ιούνιο και η πρώτη κοπή εξαντλήθηκε μέσα σε μόλις ενάμιση μήνα. Με αφορμή την άφιξη της 2ης κοπής σε coloured vinyl, οι psych rockers θα μπούνε στο van για να μοιραστούν την μουσική τους σε 6 πόλεις της Ελλάδας, ξεκινώντας από βορρά και καταλήγοντας στο Westside Festival.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες: 

20 Ιωάννινα - Beatnik
21 Σέρρες - Αίγλη
22 Θεσσαλονίκη - T.B.A.
23 Λάρισα - Stage Club

24 Πάτρα - Westside Festival
25 Αθήνα - Secret Gig

Aκούστε ολόκληρο το “Wild Ferment”:

Διαβάστε επίσης το review μας για το album εδώ.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon