Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ CineDoc επιστρέφει τον Οκτώβριο

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Αυτό τον Οκτώβριο το CineDoc επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες από την ABCinema για ακόμη μια χρονιά στον Κινηματογράφο Πάνθεον υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με την ευγενική χορηγία της εταιρείας DUR και την υποστήριξη των εταιρειών Πρωτοπορία, Montpellier Collectors και Πατραϊκή Ζυθοποιία.

Από τώρα έως και τον Μάϊο, με ένα συναρπαστικό πρόγραμμα 10 ταινιών, θα προσφέρει μια πανοραμική εικόνα της πρόσφατης παγκόσμιας παραγωγής στον χώρο του σινεμά τεκμηρίωσης. Πότε αστείες, άλλοτε βαθιά συγκινητικές, ανατρεπτικές, παράξενες, πάντα ενδιαφέρουσες, οι ιστορίες του CineDoc φωτίζουν απροσδόκητες πλευρές του κόσμου και της ανθρώπινης κατάστασης. 

Το ξεκίνημα της σεζόν θα μας βρει να διασχίζουμε την κινηματογραφική απόσταση από την προετοιμασία μιας νεαρής πρωταθλήτριας ρυθμικής γυμναστικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο («Ξεπερνώντας τα Όρια» της Marta Prus) έως τα Ρωσο-Ουκρανικά σύνορα («Το Μακρινό Γάβγισμα των Σκυλιών» του Simon Lereng Wilmont). 

Μπορείτε να κλείσετε τώρα τα εισιτήρια σας μέσω Viva.gr στην τιμή των 3.5€ ή να προμηθευτείτε την κάρτα διαρκείας και για τις 10 προβολές.

Δείτε το τρέιλερ: 

Τιμή εισιτηρίου:
5 ευρώ (ταμείο)
3.5€-4€* (προπώληση)
30€* (μέχρι την έναρξη)


*Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια στην προπώληση μέσω viva.gr κάνοντας κλικ εδώ.
------------------------------------
Πρόγραμμα: https://www.cinedoc.gr/screening-patra
Μείνετε ενημερωμένοι κάνοντας Like εδώ στην νέα σελίδα του CineDoc Patras.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon