Οι Amber Dogs και οι Sneaky Mustard live στην Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

ΓΙΑΦΚΑ and Fackash Productions present: 
Amber Dogs + Sneaky Mustard live

Οι Amber Dogs είναι ένα rock σχήμα που δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2016 στην Πάτρα. Τον Απρίλη του 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Cut The Knot” που έλαβε πολύ καλές κριτικές και έβαλε το όνομά τους στην λίστα των πολλά υποσχόμενων συγκροτημάτων στον ελληνικό rock χάρτη. Έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με πολλές και αξιόλογες μπάντες όπως οι Planet Οf Ζeus, The Big Nose Attack, Black Hat Bones έρχονται στη ΓΙΑΦΚΑ με παλιό και νέο υλικό για να δείξουν τι πραγματικά είναι: μια μπάντα που αξίζει να δεις live!

Facebook: https://www.facebook.com/amberdogs/
Instagram: https://www.instagram.com/amber.dogs/
Bandcamp: https://amberdogs.bandcamp.com

Οι Sneaky Mustard είναι ένα πενταμελές heavy rock σχήμα από την Πάτρα. Εμφανίστηκαν στη σκηνή το Μάρτιο του 2017 με το πρώτο τους live. Τα μέλη της μπάντας μοιράζονται το ενδιαφέρον τους για το σκληρό ήχο, το groove και άλλα στοιχεία που φέρνει ο καθένας από τις επιρροές του. Το EP "Sneaky Mustard" κυκλοφόρησε στις αρχές του 2018 σε πρωτοποριακή μορφή μουσταρδομπούκαλου και τώρα έχοντας νέο υλικό αναμένεται να γράψουν τον πρώτο τους δίσκο. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλές μπάντες του χώρου όπως οι Nighstalker, Kalamata [DE],Void Droid, Fuel Eater και πολλές άλλες μπάντες της τοπικής σκηνής.

Facebook: https://www.facebook.com/sneakymustard/
Instagram: https://www.instagram.com/sneaky.mustard/
Bandcamp: https://sneakymustard.bandcamp.com/releases

Δύο ανερχόμενες μπάντες, δύο φρέσκα EP, ένα live που δεν πρέπει να χάσεις!

Κυριακή 11 Νοεμβρίου
Είσοδος: 3€
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon