"Μενεξέδες και ζουμπούλια" στο Θέατρο Λιθογραφείον

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

"Μενεξέδες και ζουμπούλια"
μια παράσταση γι' αυτό που μένει

Μια αισιόδοξη παράσταση για την καθημερινότητα της άνοιας και την σπουδαιότητα της επικοινωνίας μέσα από αληθινές ιστορίες ηλικιωμένων, όπως οι ίδιοι μας τις διηγήθηκαν.

Για 1 μοναδική παράσταση, την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στις 20:00 στο Θέατρο Λιθογραφείον.
Διάρκεια παράστασης: 75'
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 693 6159929 & 2610 328394

Λίγα λόγια για το έργο
Στην αίθουσα αναμονής κάποιου αεροδρομίου και με αφορμή την καθυστέρηση της πτήσης τους, πέντε ηλικιωμένοι επιδίδονται σε ένα περίτεχνο γαϊτανάκι αναμνήσεων, ξεδιπλώνοντας τις ζωές μιας ολόκληρης γενιάς μέσα από τη δουλειά, τα ταξίδια, τους μεγάλους έρωτες και τα παιδικά τους χρόνια, παραθέτοντας εναλλασσόμενες εικόνες γεμάτες από το χρόνο που έφυγε, μα και γι' αυτόν που μένει. Το «Μενεξέδες και Ζουμπούλια» είναι μια αισιόδοξη παράσταση για την ομορφιά του τέλους και τη σπουδαιότητα της αρχής, για την καθημερινότητα της άνοιας και την ανάγκη για επικοινωνία.

Η παράσταση υλοποιείται με δωρεά από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, καθώς και την υποστήριξη των πρότυπων Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων «Άκτιος» και «Νέα Θάλπη» και την πολύτιμη συμβολή των Διευθυντών τους, καταξιωμένων Ψυχολόγων/Γεροντολόγων Δρ Κωστή Προύσκα και Δρ Δημήτρη Καμπανάρο. Επιπλέον, η παράσταση χαίρει της υποστήριξης της FIX Hellas, της Οινοποιίας Ainos Wines και της ελληνικής εταιρείας αναψυκτικών και χυμών Λουξ.

Περισσότερες πληροφορίες στους συνδέσμους:
www.thallo.care
www.seveneleven.me

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon