Το rock n roll κουαρτέτο των Bus live στο To Meros

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Bus the unknown secretary ζωντανά στην Πάτρα
Special guests: Knock Nevis
Opening Act: GO
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018
To Meros
Καραϊσκάκη 128
Πάτρα
Πόρτες: 20:00

ΤΙΜH ΕΙΣΙΤΗΡΙOY:
• Ταμείο: 4€

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Make No Noize
sinradio.gr
UP FM - University of Patras Radio
PressPop.gr
Wave FM 97,4

//

Bus the unknown secretary

Τετραμελής Heavy Rock n’ Roll μπάντα από την Αθήνα. Περισσότερο γνωστοί ως BUS: Aρχικά: Β για Bus, U για Unknown και S για Secretary.

Επηρεασμένοι από τις δεκαετίες των 60s-70s-80s και 90s όπως: οι Beatles, MC5, οι Stooges, ο Alice Cooper, οι Sex Pistols, Iron Maiden, Judas Priest, Mercyful Fate, Sepultura, Entombed, The Melvins, Nirvana, Electric Wizard, Orange Goblin και πολλοί άλλοι.

Το συγκρότημα είναι ενεργό από το 2011 με δύο EPs και ένα πλήρες άλμπουμ, “The Impious Tapes”, “The Cross” EPs (2014), “The Unknown Secretary” LP (2016).

Τα τελευταία χρόνια η μπάντα σημειώνει ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, ο Βόλος, η Καλαμάτα, η Σπάρτη και εκτός των συνόρων, στη Σόφια (BG).

Στο παρελθόν έχουν ανοίξει ως special guests για τους Orchid (USA) και για τους Uncle Acid & The Deadbeats (UK), τελευταία επίσημη εμφάνιση τους στο Athens Desertfest 2017.

Επί του παρόντος έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις για το δεύτερο άλμπουμ τους το οποίο θα κυκλοφορίσει μέσω της RidingEasy Records στις αρχές του νέου έτους και δηλώνουν υπεύθυνα ότι είναι έτοιμοι να ξαναγυρίσουν στο δρόμο.

Knock Nevis

Rock ‘n’ roll power τρίο που σχηματίστηκε στην Αθήνα στις αρχές του 2017. Στην αρχή η φάση είχε ξεκινήσει στη λογική ενός project με κιθάρες και τύμπανα, μετά προστέθηκαν μπάσο και φωνητικά και το πράγμα πήρε τον δρόμο του.

Αποτελούμαστε από το Jorgo (Korsikov) στο μπάσο και το μικρόφωνο, τον Andrew (ex - Drunk Motherfuckers) στην κιθάρα και τον Jerry (Disconnected) στα τύμπανα.

Σκοπός μας ήταν εξαρχής η έκφραση μέσα από διαφορετικές φόρμες.. Βρήκαμε και το κατάλληλο όνομα, που μας έκανε το κλικ – πήραμε το όνομα του μεγαλύτερου supertanker που φτιάχτηκε ποτέ– και το ταξίδι ξεκίνησε. Με την στήριξη του smoking community, πραγματοποιήσαμε τις πρώτες εμφανίσεις στο σανίδι και μπαίνουμε δυναμικά να στρώσουμε τα επόμενα μονοπάτια μας.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon