"Ένας αόριστος άνθρωπος" του Σπύρου Λ. Βρεττού στο θέατρο act

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το θέατρο act με πολλή χαρά ανακοινώνει την παράταση της παράστασης  «Ένας αόριστος άνθρωπος», σε κείμενα του ποιητή και συγγραφέα Σπύρου Λ. Βρεττού και σκηνοθεσία Αρτέμιδος Γρύμπλα για τρεις ακόμα βραδιές. Οι επιπλέον παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 14, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 21.30.

Το πρώτο θεατρικό ανέβασμα της ομώνυμης επιτυχημένης συλλογής διηγημάτων που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το θεατρόφιλο κοινό και κέρδισε τους κριτικούς. Εξαιρετικά λόγια για την παράσταση γράφτηκαν στον τύπο αλλά και στα κοινωνικά δίκτυα. Αξιοσημείωτο είναι ότι για την παράσταση έχουν δείξει ενδιαφέρον αρκετά γυμνάσια και λύκεια της Πάτρας καθώς και σύλλογοι.

Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν νέοι Πατρινοί ηθοποιοί και συγκεκριμένα οι απόφοιτοι της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας Έφη Κιτσαντά, Δώρα Τσάνγκα, Νικόλας Τσίχλας και ο Νίκος Δερτιλής.

Συντελεστές
Σκηνοθεσία - δραματουργική επεξεργασία : Άρτεμις Γρύμπλα
Μουσική : Διονύσης Μπάστας
Σκηνικά - Κοστούμια : Μαρία Βασιλάκη
Video mapping: Κωνσταντίνος Πιλάβιος
Φωτισμοί : Νίκος Σωτηρόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη : Βιβή Φωτοπούλου
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Γιαννακούλιας

Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα) μόνο για τρεις επιπλέον παραστάσεις : Παρασκευή 14, Σάββατο 15 και  Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 21.30

Τιμές Εισιτηρίων : 13 ευρώ, 9 ευρώ (ΑΜΕΑ, φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων), 6 ευρώ (θεατρική ατέλεια)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610272037-6936122263

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon