DarkMatters Live Act - Album Presentation "Little Black Rose"

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

DarkMatters Live Act - Album Presentation "Little Black Rose"

Σάββατο 13 Απριλίου
Ώρα Έναρξης 22:00
Είσοδος Ελεύθερη

Info DarkMatters

Όταν τα συναισθήματα στο σκοτάδι, συναντούν την μουσική και την κίνηση... 

Πρόκειται για μια σκηνική σύνθεση, με χαλαρή δομή, απ’ ευθείας εμπνευσμένη από τον ήχο. Στόχος είναι η μουσική να οδηγήσει την σκηνοθεσία και να ανοίξει μονοπάτια προς το συγκεχυμένο και το άλογο, δίνοντας χώρο στον θεατή να ερμηνεύσει, να εμπνευστεί, να παρασυρθεί σε μια μεταιχμιακή πραγματικότητα και να αναπολήσει δικές του εμπειρίες. Κεντρική ιδέα, πίσω από την σύνθεση, δεν είναι η μίμηση ή η σκηνική αναπαράσταση των συγκεκριμένων μουσικών κομματιών, αλλά η μεταφορά των συναισθημάτων που προκύπτουν από αυτά· με μόνο περιορισμό τον χρόνο, ο οποίος δίνεται από το πρώτο μουσικό κομμάτι που διαδραματίζεται στις πέντε τα ξημερώματα. Αυτή η ώρα, σε συνδυασμό με τις νότες, δίνουν την ατμόσφαιρα της σύνθεσης και χρωματίζουν την δράση των performers επί σκηνής.

Οι performers γίνονται δημιουργοί εικόνων με συνειρμική διαδοχή, με σκοπό να δοθεί η αίσθηση της εγρήγορσης και της ονειρικής κατάστασης. Μετατρέπονται σε ρομαντικούς πρωταγωνιστές που πάσχουν και σε ονειρικά πλάσματα ως προέκταση της ίδιας της μουσικής και οι σκηνικές τους συναντήσεις αποτελούν μια ακόμα αφήγηση. Κατευθύνονται από τη μουσική σε μια διαδρομή από το σκοτάδι στο φως δίνοντας την εντύπωση πως η στιγμή αυτή, στις πέντε το πρωί, που έχει διασταλεί στον χρόνο, είναι μόνο η αφορμή για ότι έπεται.

Μουσική Σύνθεση, Πιάνο, Synths, Drum Programming: Vaggelis Mourelatos

Τραγούδι- Ερμηνεία: Maria Tsevà, Alex F World, Βιβή Φωτοπούλου, Nikos Galanis, Mary-Irene Mameletzi, Λίνα Ζαχαροπούλου.

Βιολί: Achilleas Beris

Κιθάρα: Gerasimos Giannakakis

Σαξόφωνο: Timos Spanopoulos

Σκηνοθεσία: Georgia Vermon No Tugotone (Γεωργία Καλογεράτου)

Σχεδιασμός Φωτισμού: Ioannis Anastasopoulos

Visuals, Cinematography: Panos Economou, Kleon Zissimopoulos

Ηχοληψία, Sound Design: Sakis Bastas

DarkMatters
https://www.facebook.com/darkmattersGR
https://soundcloud.com/darkmattersgr   

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon