Παιδί Τραύμα live στο del bar

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το Σάββατο 11 Μαϊου το Παιδί Τραύμα θα εμφανιστεί ζωντανά για πρώτη φορά στη Πάτρα, στο Cafe Del Bar, έχοντας κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο με τίτλο ''Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις''.

To Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Του αρέσει α) να περνάει ώρα στην τουαλέτα β) να κοιτάει το κινητό του και γ) να τρώει κρυφά φέτες τυράκια από το ψυγείο. Στο πρώτο του άλμπουμ «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις» εσωκλείονται οδηγίες για το πώς να χορέψει κάποιος τα τραγούδια του και να αποκτήσει υπερφυσικές δυνάμεις. Το Παιδί Τραύμα και η μπάντα του θα παίξουν ζωντανά τις «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις», τo Σάββατο 11 Μαΐου στο Cafe Del Bar Τρ. Ναυάρχων 41, Πάτρα.

Ώρα έναρξης 21.30, Είσοδος Ελεύθερη

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon