Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος του Dexon σε συνεργασία με τον Αμετανόητο Δικαστή

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Ο Dexon με τον Αμετανόητο Δικαστή μας θυμίζουν πως... ''Πάντα ο ήλιος θα βγαίνει''

Ο Dexon σε συνεργασία με τον Αμετανόητο Δικαστή κυκλοφορούν τον hip hop δίσκο ''Πάντα ο ήλιος θα βγαίνει'' μέσω της Blockade Records και της Justice Era.

Το άλμπουμ ετοιμαζόταν τα τελευταία 5 χρόνια παράλληλα με άλλα project τους. Διαθέτει 10 καινούργια κομμάτια σε μουσική επιμέλεια του Dexon και στίχους και από τους δύο Πατρινούς καλλιτέχνες. Στη μοναδική συμμετοχή του δίσκου συναντάμε την Νηνέμια, ενώ τα εξώφυλλα του επιμελήθηκε ο Δημήτρης Κύρκος. Παρά την ψηφιακή εποχή που διανύουμε το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε cd, ωστόσο ευελπιστούν μελλοντικά την έκδοση του και σε περιορισμένα αντίτυπα βινυλίου.

Κατεβάστε και ακούστε τον δίσκο εδώ:
https://blockaderecords.bandcamp.com/album/--18
και στο YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=cj_WmDdHKKA&list=PLXQNNGoyfUyp4ADykYZZCXurlvlnp0MHc


Μπορείτε να βρείτε περισσότερα στις επίσημες σελίδες τους:

https://www.facebook.com/a.dikasths/
https://www.facebook.com/dexon.blockade
https://justiceera.bandcamp.com/
https://blockaderecords.bandcamp.com/

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon