"Σάζι - Το Κλειδί της Εμπιστοσύνης": Η επόμενη προβολή του φεστιβάλ ντοκιμαντέρ CineDoc

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

O Νοέμβριος του CineDoc είναι μουσικός!
Τον Νοέμβριο το CineDoc συνεχίζει τις προβολές του με το μουσικό ντοκιμαντέρ του Stephan Talneau, Σάζι - Το Κλειδί της Εμπιστοσύνης.

«Ο μοναδικός τρόπος για να είναι αληθινή η μουσική, είναι όταν έρχεται από την ίδια την καρδιά». Την εξερεύνηση αυτή ξεκινάει η μουσικός και τραγουδίστρια Petra Nachtmanova σε ένα ταξίδι δρόμου με μοναδικό συνοδοιπόρο της, το σάζι της, αυτό το μυστηριώδες και μυθικό όργανο που ανοίγει πόρτες και καρδιές.

Από το Βερολίνο ως το Ιράν, η ταλαντούχα μουσικός και τραγουδίστρια αναζητά τι είναι αυτό που συνδέει την Ανατολή με τη Δύση. Στη διαδρομή συναντά κατασκευαστές μουσικών οργάνων, δάσκαλους μουσικής και οργανοπαίχτες κάνοντας τους πάντα την ίδια ερώτηση: «Θα μου μάθετε ένα τραγούδι που μπορώ να πάρω μαζί μου;».

Το Σάζι - Το Κλειδί της Εμπιστοσύνης είναι μια ταινία που ταξιδεύει στις παραμεθόριες περιοχές μεταξύ Ευρώπης και Ασίας για να ανακαλύψει τη δύναμη της μουσικής. Μέσα από το σάζι, αποδεικνύει ότι παρά τη διαφορετικότητά τους, οι λαοί επικοινωνούν και συνδέονται ανά τους αιώνες… μέσα από τις νότες

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Stephan Talneau
97΄ | 2018 | Γαλλία, Γερμανία

Δείτε το τρέιλερ:

Τετάρτη 20/11 | 21:45 | Κινηματογράφος Πάνθεον, Πάτρα
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ (ταμείο)

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon