Η Nalyssa Green ζωντανά στη Γιάφκα

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Η Nalyssa Green κυκλοφόρησε τον τελευταίο της δίσκο με τίτλο ''Μπλουμ'' το Φθινόπωρο του 2018. Για πρώτη φορά ο δίσκος θα παρουσιαστεί στο κοινό της Πάτρας, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στη Γιάφκα. Μαζί θα ακουστούν και επιλογές από τις δύο προηγούμενες δισκοφραφικές δουλειές της. Την συναυλία θα ανοίξει η Despoina.

Είσοδος: 5 ευρώ
Έναρξη: 21.30

Nalyssa Green

Η Nalyssa Green είναι συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια. Είναι αυτοδίδακτη και παίζει πλήκτρα, κιθάρα, ακορντεόν και θέρεμιν. Έχει εκδώσει δύο προσωπικούς δίσκους: Barock (2010, self-released), The Seed (2012, Inner Ear). Από το Σεπτέμβρη του 2010 έχει κάνει σε Αθήνα, επαρχία και εξωτερικό συναυλίες που ο αριθμός τους είναι πια τριψήφιος.

Από το 2014 ασχολείται με τη σύνθεση πρωτότυπης μουσικής για θεατρικές παραστάσεις. Κάποιες σημαντικές δουλειές της: «Ψύχωση 4.48» (Σάρα Κέην-Bios), «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα Φον Καντ» (Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ-Εθνικό θέατρο), «Φιλουμένα» (Εντουάρντο ντε Φιλίπο - Εθνικό Θέατρο), «Ο θάνατος του Εμποράκου» (Άρθουρ Μίλερ - Εθνικό Θέατρο), “Αγριόπαπια” (Χένρικ Ίψεν - Θέατρο Πορεία). Τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει τρία ελληνόφωνα ψηφιακά singles, το “Κοκτέιλ” (2016), το “Κρεβάτι” (2017) και την “Παπαρούνα” (2018) τα οποία έχουν κερδίσει την προσοχή και την αγάπη του κοινού. Τον Οκτώβριο του 2018 κυκλοφόρησε το νέο της album "Μπλουμ" από την Inner Ear.

Despoina

Η Δέσποινα Γκοτσοπούλου μας συστήθηκε για πρώτη φορά ως μέλος των ρομαντικών neo-folk Carte Postale, στους οποίους τραγουδούσε και έπαιζε κιθάρα. Το 2019 παρουσίασε το πολλά υποσχόμενο πρώτο της solo κομμάτι “Shadow In The Water” ως Despoina.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon