Best Coast - Always Tomorrow

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Έχει περάσει μία δεκαετία από τότε που γνωρίσαμε τους Καλιφορνέζους Best Coast και το ενθουσιώδες ντεμπούτο τους ''Crazy For You''. Ένας δίσκος φαζαρισμένης pop και μία τραγουδίστρια (Bethany Cosentino) με εκρηκτικό ταπεραμέντο και αέρα star. Από τότε κυκλοφόρησαν άλλους δύο δίσκους και ένα E.P., για να φτάσουμε στο φετινό ''Always Tomorrow''. Στον κόσμο των Best Coast δεν αλλάζουν πολλά πράγματα με την πάροδο του χρόνου. Η μουσική τους αποπνέει μία γλυκόπικρη αισιοδοξία, η Cosentino ερμηνεύει σαν νεαρό κορίτσι και ο Bob Brunno προσθέτει τις κιθάρες του, άλλοτε μελωδικές και άλλοτε παραμορφωμένες στο τελικό αποτέλεσμα. Οι Best Coast σίγουρα μοιάζουν με πολλά άλλα συγκροτήματα που έχουν γυναικεία φωνητικά, αλλά τα τραγούδια τους ακούγονται ευχάριστα και φτιάχνουν τη διάθεση. Και η αλήθεια είναι ότι οι Best Coast μας αρέσουν γιατί μας θυμίζουν πολλά πράγματα και γιατί είναι πάνω απ΄όλα fan. Θεματολογικά οι Best Coast βαδίζουν τον δρόμο της ενηλικίωσης. Πλέον δεν μιλούν για αχαλίνωτα πάρτυ και τον μαγικό ήλιο της Καλιφόρνιας. Την Cosentino την απασχολεί και ο σεξισμός που υπάρχει γύρω της, αλλά και οι ανθρώπινες σχέσεις που πλέον δίνονται μέσα από ένα πιο ενήλικο πρίσμα. Μουσικά η girly pop τους είναι πανταχού παρούσα και δίνει έναν πιο ανάλαφρο τόνο στις ανησυχίες τους.

Οι Best Coast εξακολουθούν να είναι μάστορες στην δημιουργία γοητευτικών τρίλεπτων pop τραγουδιών. Άλλοτε εκρηκτικών σαν τα ''Different Light'' και ''Wreckage'' και άλλοτε μελαγχολικών σαν τα ''For The First Time'' και ''True''. Κορυφαία στιγμή του δίσκου είναι το ''Everything Has Changed'', όπου η Cosentino δηλώνει τις αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή της και τον το πως βλέπει το μέλλον της. Το ''Seeing Red'' είναι ιδανικό για τα playlists των πάρτυ του καλοκαιριού που πλησιάζει και το ''Rollercoaster'' φλερτάρει με τις πιο pop στιγμές των Jesus and Mary Chain. Ακόμα μία ανεβαστική και feel good στιγμή είναι το ''Make It Last'' και ο δίσκος κλείνει με το dreamy ''Used To Be''. Οι Best Coast συνεχίζουν, με το ''Always Tomorrow'', να είναι συνεπείς σε αυτά που περιμένουμε από αυτούς. Δροσεροί και feel good μας παραδίδουν ακόμα έναν ευχάριστο δίσκο ανέμελης κιθαριστικής pop.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon