O Transparent Man μας συστήνεται με το single "So"!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Tο προσωπικό του Indie Electronic μουσικό project παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό ο Transparent Man, με την κυκλοφορία του πρώτου του single "So" πριν από λίγες μέρες. 

Bαθιά επηρεασμένος απο τα γυναικεία φωνητικά των Massive Attack και των Portishead, τα ορχηστρικά του Ólafur Arnalds καθώς και από τον λυρισμό και την ηλεκτρονική αισθητική των Radiohead, επιχειρεί, μαζί με την βοήθεια της Μαρίας Ζλατάνη στην ερμηνεία του τραδουδιού,  να δημιουργήσει ενα μουσικό πλέγμα με σκοπό να ντύσει και να αγκαλιάσει κάθε μορφής συναίσθημα. Η έλλειψη αυτεπίγνωσης, οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες πόνου, μοναξιάς, χαράς και συντροφικότητας αποτυπώνονται στο πρώτο αυτό single του δημιουργού με τίτλο So’.

Ακούστε το single "So" παρακάτω:

Links:
Facebook |InstagramYoutube  | Spotify Bandcamp Soundcloud

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon