Κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι των Kepler Is Free

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο κομμάτι των Kepler Is Free που θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album τους με τίτλο ''Teegarden''. Το κομμάτι ονομάζεται ''Habitable Zone'' και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω. Με έδρα την Αθήνα, το τζαζ σχήμα KEPLER IS FREE δημιουργεί πολυδιάστατη μουσική που ενώνει τη σόουλ-τζαζ του ’70, την εναλλακτική χιπ-χοπ και την πειραματική ηλεκτρονική.

Η μπάντα ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2018 από τον Σωκράτη Τσεντόγλου (ντραμς) και πλαισιώθηκε στη συνέχεια από τους Γιώργο Μιγδάνη (ηλεκτική κιθάρα), Νικηφόρο Νούτζιεντ , Σπύρο Ζαρδά (τρομπέτα) και Βασίλη Αλεξόπουλο (μπάσο). Προερχόμενοι από διαφορετικές μουσικές καταβολές, τα μέλη της μπάντας συναντήθηκαν προκειμένου να δημιουργήσουν πρωτότυπες συνθέσεις.

Συνιστώντας μια κοινότητα που συνέχεται από την κοινή αγάπη για τη τζαζ και τη χιπ-χοπ, η μπάντα συνέθεσε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “TEEGARDEN”, αποτελούμενο από πέντε κομμάτια. Θα κυκλοφορήσει σύντομα σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων απο την Veego Records.

 
Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon