Κυκλοφορεί το νέο album του Kristof!

Μήνυμα σφάλματος

  • Notice: Undefined index: taxonomy_term στην similarterms_taxonomy_node_get_terms() (γραμμή 518 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 στην similarterms_list() (γραμμή 221 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).
  • Notice: Undefined offset: 1 στην similarterms_list() (γραμμή 222 του /home/vasileio/www/ganymede/sites/presspop.gr/modules/similarterms/similarterms.module).

Το TALKSHOW είναι το τρίτο album του Kristof.

Τα δέκα κομμάτια αρχικά γράφτηκαν σαν νούμερα καμπαρέ για πιάνο-φωνή το 2017 στην Αθήνα και το Βερολίνο. Αργότερα πήραν τη μορφή album και ηχογραφήθηκαν στο Μετς το 2019 με παραγωγό τον Βασίλη Ντοκάκη. Στην ακρόασή τους μπορούν να σταθούν αυτόνομα, αλλά και ως ένα ενιαίο έργο με αρχή-μέση-τέλος.

Αφορμή για το TALKSHOW ήταν ένας στίχος της Πλάτωνος από τις Μάσκες Ηλίου: “μιλάμε και δεν καταλαβαινόμαστε …” Πρόκειται για ένα concept album και έχει να κάνει με ένα Τalk-show που συμβαίνει ίσως κάπου στο μυαλό του Kristof, όπου ο παρουσιαστής αλλά και ο συνεντευξιαζόμενος είναι το ίδιο πρόσωπο. Είναι ένας δίσκος για τις φωνές που κατοικούν μέσα στο κεφάλι του… μας. Για πράγματα που βλέπουμε και δεν μιλάμε, για μαγικά αντικείμενα, για drama-queen καταστάσεις, για τους “παλιούς” που λένε για τα “παλιά”, για τις διαταραχές άγχους και για όσους από εμάς, μιλάμε με εμάς και όχι για εμάς.

Τα κομμάτια του TALKSHOW είναι χωρισμένα στις ενότητες:
Intro-Outro (Talkshow, Small Talk)
Η “συνέντευξη” (Pink, Orange, Gray)
Οι εσω-εξω-τερικοί μόνολογοι του host (Bubbles, The Yoga Class, Origami)
Οι μαγικές διαφημίσεις (Karma Cut!, Castform Disaster)

Κυκλοφορεί σε βινύλιο, limited κασέτα και digital album από την Inner Ear στις 22 Μαϊου και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ

Aκούστε το κομμάτι "Bubbles":

Bio


φωτογραφία: Σπύρος Κεκρίδης, edit: Alex Pappas

Ο Kristof γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι συνθέτης και performer.

Σπούδασε πιάνο και υποκριτική στη δραματική σχολή του Ωδείου Αθηνών.

Συμμετέχει στη μουσική σκηνής της Αθήνας εδώ και λίγα χρόνια, έχοντας κυκλοφορήσει 2 ανεξάρτητους δίσκους: Rêvealité (2013) και The Oracle (2016) (πιάνο-φωνή).

Αγαπά τα σπικάζ και τους μαρκαδόρους.

Οι εμφανίσεις του έχουν στοιχεία γερμανικού καμπαρέ με εκείνον να τραγουδάει, να παίζει πιάνο και να διηγείται ιστορίες.

Το τρίτο του album, “TALKSHOW”, θα κυκλοφορήσει το 2020 από την Inner Ear.

 

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
StumbleUpon icon